Slovenija

| ROMANTIČNA SLOVENIJA - PIRAN - 2 noćenja - u pripremi

ROMANTIČNA SLOVENIJA - PIRAN

5 DANA / 2 NOĆENJA, AUTOBUSOM

TERMIN: U PRIPREMI

LJUBLJANA – POSTOJNSKA JAMA - PORTOROŽ – KOPAR - IZOLA

Piran je veoma poznato turističko odredište u Republici Sloveniji, kako zbog položaja na Jadranu, tako izbog očuvanog starog gradskog jezgra sa nizom trgova, crkava i palata. Ovim malim italijasnkim gradom dominira Tartinijev trg. Đuzepe Tartini je bio kompozitor i violinista koji je ostavio dubok trag u Piranu. Njegov stari deo grada smatra se jednim od najočuvanijih u ovom delu Mediterana, dok sam Piran važi za dragulj venecijansko-gotske arhitekture te mesto koje vas neće samo oduševiti opojnom morskom atmosferom, upečatljivom arhitekturom u jarkim bojama fasada, već i prekrasnim zalascima sunca, skrivenim baštama, možda i najlepšim trgom na Jadranu.

Program putovanja:

1. dan BEOGRAD

Polazak autobusa iz Beograda oko 23:30 h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice (tačno vreme biće poznato 2 dana pre putovanja). Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan   POSTOJNSKA JAMA - PIRAN

Dolazak u POSTOJNU  u prepodnevnim časovima i obilazak čuvene jame. Postojnska jama jedna je od najpoznatijih na svetu, sa svojih 21km podzemnih tunela. Izuzetno je bogata pećinskim ukrasima, podzemnim životinjskim svetom gde je najpoznatija “čovečja ribica” koja je jedinstvena na svetu.. Tokom uzbudljive vožnje električnim vozićem upoznaćemo njene velike dvorane, gledati veličanstvene stalaktite i stalagmite. Dolazak u Piran. Smeštaj u hotel. Obilazak grada sa vodičem.  Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan PIRAN– LJUBLJANA – PIRAN( fakultativno)

Doručak. Slobodno vreme u Piranu za individualne aktivnosti ili mogućnost fakulativnog izoleta do Ljubljane. Polazak za LJUBLJANU u jutarnjim satima. Po dolasku obilazak slovenačke prestonice uz razgledanje najlepših delova istorijskog centra grada: Prešernov trg sa spomenikom čuvenom slovenačkom pesniku France Prešernu i Franjevačkom crkvomTromostovlje – remek-delo slovenačkog arhitekte Plečnika na reci Ljubljanici, katedrala Sv. Nikole, Rotovž – Gradska kuća sa malim zvonikom, Zmajski most – jedan od najvoljenijih simbola Ljubljane, panoramski osvrt na Ljubljanski grad – srednjovekovni zamak koji kruniše brdo koje se uzdiže iznad istorijskog centra grada… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak iz Ljubljane. Dolazak u Piran. Noćenje.

4. dan  PORTOROŽ – KOPAR – IZOLA ( fakultativno)

Doručak. Napuštanje soba do 10h. Slobodno vreme u Piranu za individualne aktivnosti ili mogućnost fakulativnog izleta do Portoroža, Kopra i Izole. Portorož se nalazi blizu Pirana i ne može se pohvaliti istorijskim spomenicima ali može finim peščanim plažama, prijatnom klimom, koja privlači turiste i leti i zimi, parkovima, mnogim hotelima i vilama. Kopar- po dolasku sledi kraći organizovani obilazak grada uz razgledanje: Titov trg –glavni gradski trg sa velelepnom Pretorijanskom palatom, Katedrala Presvete Bogorodice, Kidričeva ulica, Riva... Slobodno vreme. Izola je poznati ribarski centar smešten na malom grebenu. Kraće razgledanje grada: Gradska opština koja datira iz 14-og veka, župna crkva sa vrednim starim slikama, Manziolijeva kuća u venecijansko- gotičkom stilu (15.vek) i palata Besengi (18.vek) koji je danas lokalana muzička škola i italijanski klub Cirkolo..Polazak za Srbiju u popodnevnim časovima (oko 18h). Noćna vožnja kroz  Sloveniju i Hrvatsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

5. dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.  (Kraj usluga)

PAKET ARANŽMAN 5 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 2 NOĆENJA S DORUČKOM

TERMIN PUTOVANJA

SPECIJALNA PONUDA

CENA PO OSOBI

     

Cene iz tabele su po osobi, izražene u evrima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate.

1/1 soba na upit - 70% od cene aranzmana

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • Prevoz turističkim autobusom na relacijama navedenim u program
  • Smeštaj hotelu prema programu (Piran) u standardnim 1/2 sobama na bazi 2 noćenja  sa doručkom
  • Razgledanje Pirana u pratnji vodiča
  • Usluge turističkog vodiča - pratioca grupe tokom putovanja
  • Troškove organizacije, vođenja i realizacije aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
  • Fakultativne izlete i individualne troškove
  • Ulaznicu za postojnsku jamu 25,80 eur
  • Boravišna taksa, plaća se u agenciji u iznosu od 2,5 eur po noci po osobi
  • Ostale usluge i sadržaje u hotelima

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

- 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre početka putovanja

- Platne kartice Visa, Dina, Master i Maestro

- 30% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima na tri mesečne rate ili karticama Postanske stedionice na 6 mesecnih rata

- putem admistrativne zabrane na 3 mesecne rate

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI:

Portorož, Kopar, Izola                   20 € / deca 10 €

Ljubljana                                      25 € / deca 15 €

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 35 putnika. Deca od 2-12 godina ostvaruju popust prema tabeli, deca od 0-2 godine besplatno. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta... Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Svaki hotel iz ove ponuda ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne kategorija, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Doručak je kontinentalni. Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisana vedenog u Programu putovanja. Organizator odmah pozvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.hedonictravel.rs. Smeštaj je u nekom navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom:

 

Hotel Piran 4*https://hotel-piran.si/ Smešten je pored mora u istorijskom centru Pirana, a u ponudi ima restoran, spa i velnes centar. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.Trg Tartini udaljen je 100 metara.Sve sobe su klimatizovane i gledaju na grad ili na more. Poseduju TV, mini-bar i sef. Uključuju kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

Spa centar Aromatherapy Boutique dostupan je uz doplatu i nudi saune, prostor za opuštanje s morskom vodom i svežim vazduhom, kao i masaže i raznovrsne tretmane. U restoranu se služe jela mediteranske i slovenačke kuhinje, a u kafeu su na raspolaganju raznovrsni kolači i pića.

NAPOMENA: autobus ne dolazi do samog hotela koji se nalazi u istorijskom  delu Pirana.  Shuttle bus preuzima stvari putnika, a putnici peske odlaze do hotela, koji je udaljen oko 900m.

VIŠE INFORMACIJA ZA ULAZAK U SLOVENIJU:

www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/vize-i-informacije-o-drzavama/slovenija

MOGUĆNOST ZAKAZIVANJA TERMINA ZA BRZI ANTIGENSKI TEST U LABORATORIJAMA AQUALAB U AGENCIJI 

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 55 PUTNIKA

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta

cenovnik broj 1 od 07.10.2021.

 

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Hedonic Travel d.o.o.,Gavrila Principa 52, Beograd. matični broj 17038001, Licenca broj: OTP 89/2020 Prema Zakonu o turizmu Organizator putovanja poseduje garanciju putovanja – TRIGLAV OSIGURANJA broj 470000049561 osiguravajuće kuće TRIGLAV OSIGURANJE, a.d.o., Beograd

 

telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


OVLAŠĆENI SUBAGENT - NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 21:00

Telefoni:
+381 21 6610 745

×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama