Leto 2024 Grčka - Hoteli Krf | Letovanje

| Krf | Letovanje

Krf je jedno najvažnijih i najistaknutijih ostrva Jonskog mora. Ovaj biser je smešten preko puta luke Igumenica odakle trajekt isplovljava ka vašem jednom potpuno novom iskustvu i doživljaju za leto 2023. Zapadna obala Grčke je nešto što se ne propušta i što vredi istraživati i ukoliko do sad niste imali priliku da se ostvrnete na Jonsko more, srdačno preporučujemo da ostrvo Krf bude vaša prva tačka.

Krf je jedna od prvih destinacija koja je kroz istoriju, na teritoriji Grčke, otvorila vrata za turizam. Danas privlači na hiljade putnika iz celog sveta i jedno je od najtraženijih odredišta i među našim turistima. Kao ostrvo burne i duge istorije danas je bogato brojnim spomenicima kulture koji govore o dešavanjima na prostorima ostrva, a poznato je koliko je čvrsto vezano i sa srpskom istorijom. Period I svetskog rata je utemeljio jedno čvrsto i dugo prijateljstvo između dve zemlje i dva naroda što se samo jednim malim dalom može videti u muzeju i ambasadi Srpska kuća, na ostrvu Vido gde se nalazi mnogo puta pomenuta Plava grobnia.

Ovo je ostrvo blage klime, mediteranske atmosfere, posebnog šmeka u glavnom gradu Kerkira, bujne vegetacije, planinskih masiva, ali i fenomenalnih plaža. Ono što nudi Krf je neminovno i više nego dovoljno da ovogodišnje letovanje bude jedno od najuzbudljivijih na kojima ste bili do sad.

Pozivamo vas da otkrijete Krf sa nama, jer uz Hedonic travel putujete do najtraženijih i odabranih smeštajnih kapaciteta koji su takođe još jedna važna karika u lancu kako bi vaše letovanje bilo sve ono čemu ste maštali tokom cele godine.

Na ostrvu Krf hoteli se nalaze kako u poznatim letovalištima, tako i u izolovanim uvalama sa uslugom koja će takođe ostati među vašim najlepšim uspomenama. Pogledajte nadalje ponudu i odaberite Benitses, veoma popularna mesta Dasija ili Guvija, zatim mesto Barbati, Agios Ioannis, Perama, Kanoni, fenomenalni Kontokali u predgrađu grada, ali i sam grad Krf...Šta god poželite Krf će ponuditi i prosto ovo je ostrvo kom ne možete reči ne. Uz first minute popuste rezervišite hotel Delfinia, Livadi Nafsika, Elea beach, Ionian park, Popi star, Louis Corcyra beach, Potamaki beach i mnoge druge.

Vaše je samo sa povedete najdraže na putovanje, a mi vas sa osmehom dočekujemo na vratima hotela.

| Krf | Letovanje | Fotografije

telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


OVLAŠĆENI SUBAGENT - NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 21:00

Telefoni:
+381 21 6610 745

×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama