Leto 2024 Grčka - Apartmani Leptokarija | Letovanje

| Leptokarija | Letovanje

Leptokarija (u prevodu Selo lešnika) se nalazi u okrugu Pieria, na oko 90km udaljenosti od Soluna. Ukoliko pre putovanja budete istraživali letovalište Leptokarija mapa će vam prikazati da je mesto smešteno tik uz Egejsko more, ispod planine Olimp, tako da se planinska i morska vazdušna struja baš ovde susreću, dajući Leptokariji epitet vazdušne banje.

Oni koji su već imali priliku da posete ovo mesto ističu da je, kroz njihova iskustva Leptokarija upravo letovalište koje se nalazi na najlepšem delu Olimpske regije. Okolina, kao i samo mesto su bogati zelenilom, koje se spušta sa obronaka gorostasnog Olimpa gde pored čistog vazduha i fenomenalnih prirodnih lepota možete otkriti i skrivena, ušuškana planinska sela sa posebnim ambijentom i atmosferom. Naročito se ističe simpatični Litohoro i Stari Panteleimon, kao i arheološko nalazište Dion.

Do Leptokarije direktno vodi novi autoput koji produžava dalje ka prestonici Atini, što govori o njenoj odličnoj povezanosti sa svim delovima regije, tako da je odlazak i do nešto daljih odredišta vrlo lak i jednostavan. Preporučujemo posetu Meteorima, Solunu, akvaparku Waterland, centru regije Katerini.

Plaža Leptokarija je jedna od ključnih prednosti zbog koje putnici za leto 2024 biraju baš ovo odredište. Mesto karakteriše široka peščano-šljunkovita plaža sa izuzetno čistom vodom. Opremljena je ležaljkama i suncobranima lokalnih taverni bez enormnih gužvi i vreve karakterističnih za špic letnje sezone.

Mesto je u potpunosti podređeno kvalitetnom porodičnom turizmu, gde ćete pored prodavnica, marketa, suvenirnica, šetališta, restorana i kafića, zabavu pronaći i u ogromnom parku sa dečijim zanimacijama. Tu su vrteške, ljuljaške, skakaonice, ali i brojne igraonice u centru mesta koje će svakom detetu izmamiti osmeh na lice. Iako je prvenstveno idealno mesto za miran porodični odmor, veliki izbor taverni i diskoteka i ostalih sadržaja učiniće Leptokariju primamljivom i onima koji očekuju nešto dinamičnije letovanje.

Ako je vaš izbor Leptokarija smeštaj vas očekuje u brojnim apartmanskim kapacitetima u našoj agenciji Hedonic travel, po first minute i last minute cenama, kako u novom tako i u starom delu mesta (podeljeno prugom), a sav ostali sadržaj u mestu i vanpansionska potrošnja već odavno nose epitete povoljnog i pristupačnog.


| Leptokarija | Letovanje | Fotografije

telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


OVLAŠĆENI SUBAGENT - NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 21:00

Telefoni:
+381 21 6610 745

×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama