Leto 2024 Grčka - Hoteli Tasos / Kavala hoteli | Letovanje

| Tasos / Kavala hoteli | Letovanje

Leto u Grčkoj je nešto o čemu svi maštamo i u nestrpljenju isčekujemo tople dane kada možemo da se uputimo ka južnim krajevima i uživamo na najlepšim grčkim plažama. Međutim, letnji meseci, naročito sam pik sezone, znaju biti toliko topli, sa temperaturama i preko 40 stepeni, da je teško naći način kako se adekvatno rashladiti. Zato je Tasos ostrvo idealo odredište za prijatan boravak, bez opterećujućih vrućina u bilo kom periodu leta, te je ovo destinacija za leto 2023 gde su posebno dobrodošli kako porodice s decom tako i putnici u poznijim godinama.

Tasos je ostrvo koje toliko obiluje zelenilom i hladom da je zbog toga nazvano i „plutajućom šumom“ Egejskog mora i ujedno je najsevernije, a i najlakše dostupno ostrvo istočnog dela Grčke. Ovo je idealno odredište za sve one koji vape za prijatnim, opuštajućim odmorom, gde su plaže toliko očaravajuće, a voda specifične zelenkaste boje da je s razlogom nazvano i smaragdno ostrvo.

Ovo je mesto burne istorije koja je za sobom ostavila brojne kulturno-istorijske spomenike vredne obilaska, ovde ćete pronaći najlepše ukuse grčke kuhinje, mnoštvo prirodnih atrakcija, kao i buran noćni život.

Možda najvažnija činjenica govori o tome da je odmor na Tasosu moguć za različite profile putnika i da će na ovom ostrvu svako pronaći ponešto za sebe. Ukoliko za naredno letovanje odaberete baš Tasos hoteli su smeštajni kapaciteti koji će vas rado ugostiti i, kao i samo ostrvo, ponuditi adekvatnu uslugu za svakog narednog gosta.

Glavni grad Limenas na severu ostrva, Potos na samom jugu i Limenarija na jugozapadu su neminovno tri najvažnije tačke koje okupljaju najveći broj putnika na ovom ostrvu u toku letnjih meseci. Makryammos bungalovi smešteni na peščanoj plaži i okruženi šumom su jedan od najatraktivnijih hotela među našim putnicima, a isto tako vredni svake pažnje su i hotel Alexandra beach, Kamari beach, Aethria hotel, Thalassies Nouveau i mnogi drugi.

Ukoliko ste u potrazi za potpunim kontaktom sa prirodom ostvrnite se na našem sajtu hedonictravel.rs na letovališta Trypiti, Skala Rahoni, Skala Potamia, Skala Prinos. Ovo su oaze potpune tišine i prepuštanja lepotama uz Egejsko more, kao i usluge vrhunskih hotela kao što su Alea hotel & suites, Ilio Mare, Trypiti bungalovi i drugi.

| Tasos / Kavala hoteli | Letovanje | Fotografije

telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


OVLAŠĆENI SUBAGENT - NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 21:00

Telefoni:
+381 21 6610 745

×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama