Evropski gradovi / 2021

| BRIONI, PULA I OPATIJA

Jesen Brioni, Pula i Opatija

Noćenje na Brionima sa mogućnošću fakultativne posete ROVINJU

28. OKTOBAR – 01. NOVEMBAR 2021.
5 dana / 2 noćenja, autobusom

**BRZI ANTIGENTSKI TEST U LABORATORIJI AQUALAB  ULAZI U CENU ARANŽMANA**

1. Dan: BEOGRAD
Postoji mogućnost polaska iz Novog Sada. Doplata je 2.000,00 RSD.
Skup putnika je u 21:00h, polazak sa stajališta gradskog prevoza kod skejt parka preko puta TC Ušće (pored Brankovog mosta) u 21:30h. Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. Dan: PULA – BRIONI
U jutarnjim časovima dolazak u Pulu. Fakulativno pešačka tura kroz najinteresantnije znamenitosti drevne Pule: Pulska Arena, Avgustov Hram, Slavoluk Sergijevaca – Zlatna vrata, Mletačka tvrđava. Slobodno vreme za ručak i kafu. U poslepodnevim časovima polazak za Fažanu, gde ostavljamo autobus i odakle nas trajekt vodi ka Brionima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. Dan: BRIONI
Doručak. Fakultativni izleti:
– obilazak Velikog Briona u trajanju od 3 sata; izvodi se delimično peške a delimično panoramskim vozom, u pratnji lokalnog vodiča. Posećuje se safari park, golf teren, crkva Sv. Germana, izložba prirodnih nauka, foto izložba Tito na Brionima, Botanički vrt..…
– Kuća za Brodice
Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

4. Dan: BRIONI – ROVINJ (izlet) – OPATIJA
Doručak. Slobodno vreme. Mogućnost odlaska na poludnevni fakulativni izlet do Rovinja. Obilazak grada sa lokalnim vodičem – Tržnica, Balbijev luk, Ulica Grisia, Crkva sv.Eufemije, Gradske zidine, Stari grad. U radnim popodnevnim časovima, povratak u Fažanu. Putovanje do Opatije… Slobodno vreme do večernjih časova kada je planiran povratak za Beograd.

5. dan OPATIJA – BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

CENA ARANŽMANA 139 eur

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3  jednake mesečne rate, čekovima građana, realizacija  svakog 10. ili 20. u mesecu
Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina
Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije

Aranžman Jesen Brioni, Pula i Rovinj obuhvata:
– Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
– Smeštaj u hotelu Neptun 2* na Brionima usluga na bazi dva noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni),
– Povratnu kartu za brodić u Fažana – Brioni – Fažana
– Propusnice za NP Brioni
– Smeštaj u 1/2 , 1/2+1 sobama,
– Obilazak kuće za Brodice
– Boravišnu taksu
– Usluga turističkog vodiča,
– Troškove realizacije programa,

Aranžman Jesen Brioni, Pula i Rovinj ne obuhvata:
Fakultativne izlete :
– Obilazak Velikog Briona(pešačka tura + panoramski voz + lokalni vodič) – 30 EUR,
delimično peške, a delom i panoramskim vozom i uz vodiča. Posetite prirodu Briona, safari park, golf teren, crkvu Sv. Germana, prirodnjačku izložbu, izložbu fotografija Titio na Brionima,  Botaničku baštu…..
– Obilazak Arene u Puli sa lokalnim vodičem – 10 EUR,
– Obilazak Rovinja sa lokalnim vodičem – 10 EUR,
– Individualne troskove putnika,
– Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 30 EUR u hotelu Neptun 2*
– Međunarodno zdravstveno osiguranje.

Režim ulaska državljana Republike Srbije u Republiku Hrvatsku:
Državljani Republike Srbije koji dolaze neposredno iz Republike Srbije, mogu da uđu u Republiku Hrvatsku bez potrebe dokazivanja posebno opravdanog razloga putovanja, ali uz ispunjavanje epidemioloških uslova ulaska:

 • posedovanje negativnog PCR testa (ne starijeg od 72 sata) ili brzog antigenskog testa na SARS-CoV-2 (ne starijeg od 48 sata)
 • posedovanje potvrde o vakcinaciji koja nije starija od 210 dana, a od poslednje doze je prošlo 14 dana; priznaju se potvrde za vakcine: Fajzer, Moderna, AstraZeneka, Gamaleja (Sputnjik V), Sinofarm (dve doze) i Janssen/Johnson&Johnson (jedna doza);
 • posedovanje potvrde o preležanom virusu Covid-19 i primljenoj jednoj dozi vakcine u okviru šest meseci od početka bolesti Covid-19, a vakcinacija je sprovedena pre manje od 210 dana;
 • posedovanje pozitivnog PCR ili brzog antigenskog testa, kojim se potvrđuje da se osoba oporavila od virusa Covid-19, pri čemu je taj test napravljen unazad 210 dana, a stariji je od 11 dana od dana dolaska na granični prelaz, ili uz predočenje potvrde o preboljenoj bolesti Covid-19, izdane od strane doktora.
 • Deca mlađa od 12 godina koja putuju u pratnji roditelja/staratelja izuzeta su od obaveze posedovanja negativnog rezultata testa ili samoizolacije ukoliko roditelji/staratelji ispunjavaju gore navedene uslove.
  Naziv i opis smeštaja:
  Smeštaj je na Velikom Brionu, usluga na bazi dva noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni). Primer: Hotel Neptun 2* nalazi se pored samog mora u luci ostrva Veliki Brion. Raspolaže sa 87 smještajnih jedinica. Većina soba ima balkon sa kojeg se pruža pogled na more, a prostrani apartmani imaju velike balkone sa pogledom na more. Sobe 1/2 i 1/3 su sa tuš kabinom,tv-om, telefonom, Doručak je kontinentalni švedski sto u hotelskom restoranu. Wifi je dostupnan besplatno u zajedničkim prostorijama.

  Napomene u vezi smeštaja:

  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Hoteli pružaju uslugu kontinentalnog doručka na bazi švedskog stola.Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

  Napomene:

  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…) Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Ovaj program rađen je na bazi 40 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Hedonic travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP  103/2021 , kategorija  licence A  sa brojem polise : 470000049561.

  Uz ovaj program važi cenovnik br. 2 od 04.02.2020.


telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 19:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama