Francuska

| FRANCUSKA - NEMAČKA - ITALIJA autobus - CENA - 389 eur

Francuska-Nemačka-Italija (bus)

POLAZAK: 27.04 - 06.05.2024

10 DANA AUTOBUSOM

MINHEN–PARIZ–VERSAJ-DIZNILEND-LUVR-MILANO-JEZERO KOMO

PARIZ – „GRAD SVETLOSTI”, najveći i glavni grad Francuske. Leži na reci Seni, kojom je podeljen na severnu- Desnuobalu i južnu - Levu obalu. Ovo je grad koji svake godine ugosti više miliona turista iz celog sveta što ga svrstava u naposećeniju svetsku turističku destinaciju.To je grad umetnosti i mode i zasluženo važi za jedan od najromantičnijih gradova na svetu...

1.Dan (subota, 27.04.2024) BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 18 s. (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Noćna vožnja autoputem kroz Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Austriju ka Nemačkoj sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.Dan (nedelja, 28.04.2024) MINHEN

Dolazak u Minhen u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada: Trijumfalna kapija, Rezidencija, trg Odeon, Karlova kapija, Marijin trg sa starom i novom većnicom, Bogorodičina crkva, čuvena pivnica Hofbrojhaus… Smeštaj u hotel posle 15h. Slobodno vreme. Noćenje.

3.Dan (ponedeljak, 29.04.2024) MINHEN – NIMFENBURG

Doručak. Napuštanje hotela. Mogucnost organizovanja fakultativne pešačke ture, razgledanje grada Minhena: crkva Sv. Petra – najstarija crkva u Minhenu, Ženska crkva, Kraljevska palata, Nacionalna opera, Karlov trg, crkva Sv.Mihaila, veliki bazar, Marienplac. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska dvorca Nimfenburg – letnje rezidencije dinastije Vitelsbah (odlazak gradskim prevozom). U večernjim časovima polazak za Pariz. Noćna vožnja kroz Nemačku prema Parizu.

4.Dan (utorak, 30.04.2024) PARIZ

Dolazak u Pariz u podnevnim časovima. Panoramski obilazak Pariza: Trg Republike, Vandom, Trg Konkord, čuvena avenija Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trg Trokadero, Ajfelova kula, Marsova polja, Dom Invalida, Vojna akademija, Palata Rojal, Gradska kuća, Parlament, Latinska četvrt, Sorbona, Panteon, veličanstvena katedrala Notr Dam. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

5.Dan (sreda, 01.05.2024) PARIZ –DIZNILEND – PARIZ  

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do čuvenog zabavnog parka Diznilend – nezaboravni provod u zemlji mašte i crtanog filma. Noćenje

6.Dan (četvrtak, 02.05.2024) PARIZ –DVORAC VERSAJ – KRSTARENJE SENOM – PARIZ

Doručak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do velelepnog dvorca Versaj iz XVI veka, rezidencije kralja Luja XIV, poznatijeg kao Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Nakon obilaska povratak u Pariz. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – romantična vožnja brodom po Seni. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

7.Dan (petak, 03.05.2024) PARIZ – MONMARTR

Doručak. Napuštanje hotela. mogućnost organizovanja fakultativne pešačke ture razgledanje Monmartra – boemska četvrt i poseta prelepoj crkvi Sakr Ker (Sveto Srce). Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili ili mogućnost idividualne posete muzejima. U večernjim časovima polazak za Milano. Noćna vožnja kroz Francusku i Švajcarsku i Italiju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

8 Dan (subota, 04.05.2024) MILANO

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Obilazak grada u pratnji vodiča: Kapija mira – Arco della Pace, gradski park Sempione, zamak Sforca, Piazza Garibaldi, pešacka i trgovačka ulica Via Dante, glavni trg – piazza Duomo, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Trg Skala, Spomenik Leonardo da Vinči i najpoznatija operska kuća Milanska skala. Smeštaj u hotel posle 15h. Slobodno vreme. Noćenje.

9. Dan (nedelja, 05.05.2024) MILANO – KOMO

Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativng izleta do jezera Komo. Polazak ka jezeru Komo, treće po veličini u Italiji. Komo je poznato mondensko mesto gde odmara i uživa svetski džet set. Po dolasku u Komo razgledanje grada: gradski park, mauzolej Aleksandra Volte, glavni trg piazza Duomo i katedrala. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog krstarenja jezerom Komo sa razgledanjem raskošnih vila u pratnji vodiča. U popodnevnim časovima polazak za Beograd sa dogovorenog mesta.Vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

10. Dan (ponedeljak, 06.05.2024) BEOGRAD

Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

 CENA ARANŽMANA: 389 EUR

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN PLAĆANJA

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Prevoz turističkim autobusom (tv,video i audio oprema, klima);
 • Smeštaj u hotelu sa 2+* u 1/2 sobama u okolini Minhena, na bazi jednog noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto);
 • Smeštaj u hotelu sa 3* u 1/2 sobama u Parizu – širi centar, na bazi tri noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto);
 • Smeštaj u hotelu sa 4* u 1/2 i sobama u okolini Milana, na bazi jednog noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto);
 • Panoramska razgledanja gradova po programu
 • Usluge turističkog vodiča tokom putovanja;
 • Agencijske usluge.
 • Ne postoji mogućnost 1/3 soba u ovom programu

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Fakultativne izlete
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje koje je obavezno tokom putovanja. U našoj agenciji možete kupiti Generali osiguranje za 10 dana 2.279,00 rsd odrasli / 1.481,00 rsd deca do 18 godina
 • Obaveznu taksu za Pariz koja iznosi 4,88€ po osobi po noći za hotel 3* (na dan objavljivanja programa - podložne promeni) i plaća se na recepciji hotela,
 • Gradsku komunalnu taksu u Milanu (uključujući i okolinu) koja je stupila na snagu 01.09.2014 i to: Za hotele sa 3* - 4 eura dnevno, a za hotele sa 4*- 5 eura dnevno i plaća se na recepciji hotela,
 • Gradsku komunalnu taksu Minhenu (plaća se na recepciji hotela)
 • Ulaznice u muzeje tokom panoramskih razgledanja
 • Sve ne pomenute i individualne troškove

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA: (deca2-12godinaostvarujupopust):

 • Krstarenje Senom – 25 € odrasli / 15 € deca
 • Dvorac Versaj (sa ulaznicom za dvorac, usluge lokalnog licenciranog vodiča) – 55 € odrasli /40 € deca (ulaznica za vrtove Versaja nije uključena u cenu i plaća se na licu mesta)
 • Pešačko razledanje Monmartra - 20 € odrasli / 15 € deca
 • Muzej Luvr (rezervacija, ulaznica, usluge lokalnog licenciranog vodiča) - 55 € odrasli / 40 € deca
 • Diznilend (sa ulaznicom za zabavni park) – 145 € odrasli / 135 € deca
 • Pešačko razgledanje Minhena - 20 € odrasli / 15 € deca
 • Dvorac Nimfenburg (sa ulaznicom) – 35 € odrasli / 25 € deca
 • Jezera Komo.– 20 € odrasli /15 € deca

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 30 putnika.

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

CENE NEKIH OD ULAZNICA ZA INDIVIDUALNE OBILASKE (podložne su promenama, popust za decu zavisi od institucije koja se obilazi): Ajfelov toranj (treći nivo) – 20 € odrasli / 15 € deca do 11 godina

POPUSTI I DOPLATE:

 • Doplata za dodatno sedište 120 € (na upit)
 • Doplata za 1/1sobu 210€ (na upit)

NAČIN PLAĆANJA:

 • 50% aranžmana prilikom rezervacije, ostatak od 50% najkasnije 15 dana pre početka putovanja;
 • 50% aranžmana prilikom rezervacije, ostatak od 50% na rate – deponovanjem čekova (10. Ili 20. u mesecu) zaključno sa 20.07.2024. godine;
 • Kreditnim karticama: Visa, Dina, Master, Maestro,
 • Kreditom poslovnih banaka: Po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji.

SMEŠTAJ:

Hotel 2+* - Okolina Minhena, Opis je informativnog karatktera - ime hotela najkasnije 7 dan pre putovanja

Hoteli iz naše ponude se nalaze u okolini Minhena. Hoteli su standardne, budžet kategorije sa ograničenim nivoom usluga.Hoteli ove kategorije poseduju recepciju otvorenu 24 sata, WiFi uz doplatu, restoranza posluženje obroka. Sobe su sve sa kupatilom (tuš-WC), TV, centralnim grejnim sistemom.Doručak je kontinetalni.

B&B HOTEL Paris Mairie de Saint-Ouen 3* nalazi se u naselju Sen-Uen, na samo 100m stanice metroa Mairie de Saint-Ouen. Stadion Stad de Frans udaljen je 2,6 km, Monmartr je udaljen oko 2 km. Besplatan WiFi je na raspolaganju u svim prostorijama. Moderni hotel raspolaže i terasom. Sve sobe, studiji i apartmani opremljeni su flat-screen TV-om. Svaka vrsta smeštajne jedinice ima sopstveno kupatilo. Gosti mogu uživati u kontinentalnom doručku svakog dana. U okviru objekta nalaze se i prodajni automati. Gosti mogu da vežbaju u fitnes sali koja je opremljena sa 2 sprave za trčanje, klupom za veslanje, eliptičkom mašinom, sobnom biciklom i izborom tegova.

Hotel Il Castelletto 4* se nalazi na 5 minuta vožnje od izlaza Binasco sa autoputa A7. Hotel poseduje spa centar, a sve sobe su elegantno uređene. Hotel ima ekskluzivni lounge bar i italijanski restoran. Specijaliteti uključuju domaća jela i izbor vrhunskih vina. Elegantan spa centar je kompletan saunom, turskim kupatilom, hidromasažnim bazenom i salonom za sunčanje. Masaže se takođe mogu rezervisati. Besplatna sala za fitnes je otvorena tokom cele godine. Otvoreni bazen je dostupan tokom leta.

Uz besplatan ViFi, sve sobe imaju TV sa ravnim ekranom i mini-bar. Svaka ima sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i toaletnim priborom. Neke jedinice takođe uključuju besplatne Ski kanale. Svakog jutra se služi bogat doručak na bazi švedskog stola, uključujući domaće kolače i kroasane.

MOLIMO VAS DA SE PRE ZAKLJUČENJA UGOVORA O PUTOVANJU UPOZNATE SA PROGRAMOM PUTOVANJA I POSEBNIM NAPOMENAMA KOJE SU SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA, KAO I OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA AGENCIJE ARENA TRAVEL

ARENA TRAVEL ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.

ARENA TRAVEL zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza.

ARENA TRAVEL zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

Aranžman je rađen na bazi minimum 50 putnika. 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije “Arena Travel 

Licenca Ministarstva turizma 33/2023 kategorije Atelefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 19:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


OVLAŠĆENI SUBAGENT - NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 16:30

Telefoni:
+381 21 6610 745

×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama