Mađarska

| MAGIJA MAĐARSKE SA POSETOM BRATISLAVE I BEČA 2 noćenja - 1.MAJ - CENA - 109 eur

Magija Mađarske sa posetom Bratislave i Beča

5 dana - 2 noći

Đer / Pannonhalmi / Balaton – Tihanj / Sekešfehervar / Bratislava/ Beč

dodatni kapaciteti po ceni 109€ za određeni broj soba

Mađarska je zemlja neverovatne kombinacije urbanih i ruralnih destinacija, umotana u obilje kulturnih i istorijskih mesta. Dom nekih od najboljih loza na svetu, Mađarski vinogradi i mesta kulturne baštine ostaju pravo blago koje treba otkriti. Bratislava, lepotica na Dunavu, kako je još nazivaju, udaljena je samo 60 kilometara od glavnog grada Austrije. Šarmantna prestonica, puna zdanja u rokoko, baroknom i renesansnom stilu oduvek je bila grad koji morate posetiti. Centar grada su dva trga: Hlavne namestie i Hviezdoslavovo namestie. Beč centar moćne carevine, sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Svetog Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom u Prateru, grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa, pleni svojom raskošću i ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

TERMIN

HOTEL

CENA PO OSOBI

SPECIJALNA CENA


01.05. – 05.05.


DANUBIUS 3*- u centru

155€

129e-dodatni kapaciteti po ceni 109€ za određeni broj soba

dodatni kapaciteti po ceni 109€ za određeni broj soba

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN sreda / BEOGRAD

Polazak sa Novog Beograda pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa br 60, skejt park) oko 21h. Vožnja do Novog Sada, odakle je polazak u 22:00h sa parkinga bivše autobuske stanice ATP VOJVODINA (ugao Sentandrejskog puta i puta Novosadskog partizanskog odreda). Lagana noćna vožnja preko Mađarske uz pauze za odmor i po potrebi grupe.

2. DAN četvrtak / ĐER – PANNONHALMI ( fakultativno )

Dolazak u Đer u ranim jutarnjim časovima. Slobodno vreme za induvidulane aktivnosti ili mogućnost organizovanog pešačkog razgledanja grada čiji je centar sačuvao svoj istorijski karakter: Stari grad, Ovaroš leži na ušću reke Rabe i Dunava. Trg Beči kapu je jedan od najlepših baroknih trgova u Mađarskoj, i jedan od najstarijih trgova u Đeru. Sve zgrade oko trga su spomenci. Glavni trg Đera, Trg Sečenji od 14. veka se koristi kao pijačni trg, gde se nekada nalazio grad iz rimskog doba. Glavna istorijska zgrada na trgu je Benediktinska crkva i samostan Svetog Ignjatija Lojolskog, kao i muzeja poteka Sečenji. Slobodno vreme za induvidulane aktivnosti ili mogućnost organizovanog izleta do mesta  Pannonhalmi koje se nalazi na 20 km od Đera gde ćemo posetiti benediktanski manastir jedan je od najstarijih istorijskih spomenika u Mađarskoj. U manastiru danas živi pedesetak monaha, bazilika je sagrađena u 13. veku, a u sklopu kompleksa je i monumentalna biblioteka za 350.000 tomova knjiga. U popodnevim satima krećemo prema Đeru. Smeštaj u hotel prema programu putovanja. Slobodno vreme. Noćenje.

3.DAN petak / BALATON – TIHANJ  - SEKEŠFEHERVAR (fakultativno) - ĐER

Doručak.  Slobodno vreme ili  mogućnost organizovanog izleta do jezera Balaton. Odlazak do etno-sela Tihanj koje se nalazi na poluostrvu jezera Balaton. Obilazak barokne crkve i masnastira iz XVIII veka, slobodno vreme za induvidualne aktivnosti. Nastavak putovanja za Sekešhehervar jedan od najstarijih gradova Mađarske I nekadašnju prestonicu mađarskih kraljeva. Poznat je po imenu Stolni Beograd. Razgledanje u pratnji vodiča. Slobodno vreme za induvidulane aktivnosti. Pozlazak za Đer u kasnim popodnevnim satima. Noćenje. 

4.DAN subota/ ĐER– BRATISLAVA I BEČ (fakultativno)

Doručak. Odjava iz hotela i pakovanja stvari. Slobodno vreme u Đeru ili organizovan fakultativni izlet do Bratislave i Beča. Po dolasku u Bratislavu, zajednički obilazak gradskog jezgra Bratislave: Glavni Trg, Pozorište, Katedrala Sv. Martina, Mihaljska Kula, Palata Grasalković i šetnja romantičnim delom starog grada na obali Dunava. Slobodno vreme za induvidulane aktivnosti. U dugovoreno vreme nastavak putovanja do Beča, glavne prestonice Austrije. Po dolasku u Beč panoramsko razgledanje grada. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativne šetnje u pratnji vodiča kroz centar grada uz obilazak kompleksa carske palate Hofburg, španske škole jahanja, katedrale Svetog Stefana, glavne trgovačke ulice Kertner, najpoznatije bečke izložbene galerije Albertina, čuvene Bečke opere i hotela Saher, poznatim po svojoj Saher torti, kroz dvorski vrt, preko trga Marije Terezije do zgrade parlamenta i kvarta muzeja. Nakon obilaska slobodno vreme za induvidualne aktivnosti.  Povratak za Srbiju u večernjim satima.

5.DAN nedelja / BEČ - BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima – zavisno od zadržavanja na graničnim prelazima i uslovima puta. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA I OSTALE NAPOMENE:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. 

USLOVI PLAĆANJA:

 • 40 % PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 15 DANA PRED PUT.
 • PLATNE, KREDITNE KARTICE: VISA, MAESTRO, MASTER BANCA INTESA, DINA POŠTANSKE ŠTEDIONICE(6 rata).
 • 40 % AKONTACIJA OSTATAK ČEKOVIMA GRAĐANA NA 3 MESEČNE RATE DATUMIRANI SVAKOG 15-OG U MESECU
 • 40 % AKONTACIJA OSTATAK PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE NA 3 MESEČNE RATE

ARANŽMANOBUHVATA:

 • Prevoz autobusom turističke klase prosečne udobnosti na navedenoj relaciji/(mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju),
 • Smeštaj u hotelu 3* u 1/2 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak–švedski sto)
 • Usluge turističkog vodiča/pratioca tokom putovanja,
 • Troškove ogranizacije putovanja.
 • Gradska taksa je uključena u cenu aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • putno zdravstveno osiguranje
 • ulaznice i fakultativne izlete
 • individualne troškove
 • DOPLATA ZA 1/1 SOBU 80%

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti (minimum za realizaciju 30 prijavljenih putnika, moguće je realizovati izlete i uz manji broj prijavljenih putnika uz njihovu saglasnost za korekciju cene, deca od 2 - 12 godina ostvaruju popust):

 • Pannonhalmi 15€/10€ deca do 12 godina
 • Balaton – Tihanj i Sekešfehervar 30€/25€  deca do 12 godina
 • Beč i Bratislava 30€/25€  deca do 12 godina(panoramsko razgledanje grada autobusom – Bečki ring)
 • Pešačko razgledanje grada  - BEČ – 5€
  • PAKET 70€ / 60€

OPIS HOTELA:

Danubius Hotel Rába 3* Hotel Danubius Raba, koji radi od 1904. godine, nalazi se u starom gradu Đeru, na 300 metara od železničke stanice. Udobnost gostiju obezbeđuju prostrane sobe sa satelitskom televizijom i besplatnim bežičnim internetom koji je dostupan u celoj zgradi. Belgijski restoran i taverna nude bezbrojne specijalitete belgijskog piva, kao i ukusna mađarska i internacionalna jela. Doručak na bazi švedskog stola se služi svakog dana u hotelu. Danubius Hotel Raba takođe nudi saunu, tretmane masaže, kozmetički salon i salu za fitnes. https://www.danubiushotels.com/

Hotel ibis Gior 3* se nalazi u centru grada Đera. Blizina baroknog centra, tržnog centra, stadiona i industrijskog parka čini hotel idealnim mestom za vikend ili poslovna putovanja. Rezervišite jednu od naših 96 klimatizovanih, modernih soba opremljenih TV-om sa ravnim ekranom i otkrijte Đer, fantastični grad reka (Dunav, Raba, Rabca). Dostupan je besplatan bežični internet u celom hotelu, zatvoreni i otvoreni parking.Ibis Gior se nalazi na lako dostupnoj lokaciji u glavnoj ulici, na 10 minuta hoda od centra i od železničke stanice u Đeru. Okolno naselje nudi sadržaje za kupovinu i opuštanje. https://ibisgyor.com-hotel.website/

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica i organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, inopartneru ili pratiocu grupe.

USLOVI PLAĆANJA I OSTALE NAPOMENE:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. 

NAPOMENEO SMEŠTAJU:

Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajućekategorizacije i opisa navedenog u programu putovanja. Smeštaj jeu nekom od navedenihhotela do popune kapaciteta, ili sličnom. Zvanična potvrda hotela u kom će biti obezbeđensmeštaj za grupu, na bazi navedene usluge, u skladu sa najavljenom kategorijom ilokacijom, dobija se najranije 5 dana pred polazak na putovanje. U smeštajne objekte seulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Upojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet.

OPŠTE NAPOMENE:

 • Dan pred polazak organizator putovanja šalje obaveštenje sa svim  detaljima polaska. Ukoliko ne dobijete poruku obavezno kontaktirajte agenciju radi dobijanja tačnih podataka oko polaska na putovanje.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen da proverava valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Za putnike koji poseduju crveni biometrijski pasoš Republike Srbije, za ulazak u EU pasoš treba da važi minimum 3 meseca od dana povratka sa putovanja, a za ulazak u Republiku Tursku minimum 6 meseci od dana povratka s aputovanja.
 • NE POSTOJI MOGUĆNOST ODABIRA SEDIŠTA Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući u obzir starija lica, porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće. Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju seputnicima. Putnikje dužan da prihvati sedište koje mu agencija dodeli.
 • Dozvoljeni prtljag jeste 1 kofer čija dimenzija – dužina+širina+visina ne prelazi 158cm i jedna ručna torba. Maksimalna težina prtljaga je 20 kg.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...).
 • Agencija ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize, niti je odgovorna ukoliko pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave snosi putnik. U slučaju plaćenog putovanja koje nije realizovano usled neispravnosti putne isprave ili gubitka tokom trajanja programa putovanja, putnik nema pravo na refundaciju i snosi svu odgovornost.
 • Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu agencija određuje mesta za pauzu i dužinu iste. U turističikim autobusima nije moguća upotreba toaleta, putnici mogu u skladu sa programom putovanja na pauzama koje se prave ( u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) istu iskoristiti za upotrebu toaleta.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike, ometa vozača i pratioca u poslu ili ugrožava realizaciju programa putovanja, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi nanjega bez prava na žalbu i povraćaj novca. Agencija zadržava pravo krivičnog gonjenja nesavesnog putnika usled gore navedenih okolnosti.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od starne predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za induvidualne aktivnosti tokom putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (dužine trajanja obilaska, termina polaska…).
 • Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA I LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadokanadu na ime razlike u ceni.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...).
 • Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta (ino partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplačenih sredstava. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika I objektivnih okolnosti.
 • Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa.
 • Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
 • Organizator putovanja može promeniti ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela, tarifama prevoznika, poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
 • U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

Uz sve objavljene programe važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora putovanja HEDONIC TRAVEL, usaglašeni sa YUTA standardima i sastavni su deo objavljenog pisanog programa putovanja. HEDONIC TRAVEL poseduje Licencu  A u visini od 50.000eura. OTP br. 103/2021. od 08.10.2021, uz Garanciju putovanja za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete, koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, koja se aktivira kod osiguravajuće kuće "MILENIJUM", a.d.o., Beograd , 011/7152300 prijavom na adresu ul. Milutina Milankovića 3a, Beograd ili na mail: office@milenijum-osiguranje.rs, uz Polisu br. 30000036866 izdatu 01.10.2023, ugovorenu sa osiguravajućom kućom "MILENIJUM OSIGURANJE",a.d.o., Beograd.

Program broj 1 od 03.02.2024.

 


telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 19:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


OVLAŠĆENI SUBAGENT - NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 16:30

Telefoni:
+381 21 6610 745

×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama