Španija

| ŠPANIJA - ITALIJA - FRANCUSKA autobus - CENA - 379eur

ŠPANIJA, ITALIJA I AZURNA OBALA

10 DANA AUTOBUSOM 27.04. - 06.05.

VERONA - MONAKO - KAN - BARSELONA - NICA -MILANO - JEZERO KOMO

Prođite mondenskom Azurnom obalom, prošetajte čuvenim “Engleskim šetalištem” u Nici, na kojem su redom poređani najelitniji hoteli i luksuzne vile, obiđite stazu Formule 1 u Monaku i poznate kockarnice u Monte Karlu Doživite neponovljivu Barselonu, sa remek-delima Antonija Gaudija, Pabla Pikasa, Salvadora Dalija. Popijte kafu na čuvenom trgu Duomo u Milanu i uživajte u romantičnoj Veroni. Putovanje koje će vam sigurno ostati u nezaboravnom sećanju.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.Dan (subota, 27.04.2024) BEOGRAD

Polazak iz Beograda u 17:00h (tačno vreme i mesto polaska biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje obaveštenje svim putnicima o detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Noćna vožnja autoputem kroz Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju ka Italiji sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.Dan (nedelja, 28.04.2024) VERONA

Dolazak u Veronu u jutarnjim časovima. Obilazak istorijskog centra grada: Trg Bra, Rimska Arena, El Liston, palata Barbieri, Via Mazzini, Julijina kuća sa čuvenim balkonom i statuom. Slobodno vreme. Polazak iz grada i smeštaj u hotel. Noćenje.

3.Dan (ponedeljak, 29.04.2024) MONAKO - KAN

Doručak. Napuštanje hotela. U popodnevnim časovima nastavak putovanja za Monako Obilazak minijaturne kneževine: Okeanografski Muzej, deo Egzotičnog vrta, crkva Svetog Nikole, dvorac Grimaldijevih, vidikovac. Preko luke La Kondamin odlazak za Monte Karlo, obilazak prestonice kocke i bogatstva: Kazino, hotel Paris, staza Formule 1... U večernjim časovima odlazak u Kan. Obilazak grada filma: Festivalska palata, Kroazeta, Srpska ulica, hotel Karlton, stari Kan. Slobodno vreme. Nastavak putovanja prema Španiji. Noćna vožnja.

4.Dan (utorak, 30.04.2024) KOSTA BRAVA

Dolazak u Kosta Brava. Slobodno vreme za jutarnju kafu sa pogledom na more.Smeštaj u hotel oko 14h. Večera.     Fakultativni odlazak u  jednom od klubova sa autentičnim flamenkom i sangrijom. Povratak u hotel. Noćenje.

5.Dan (sreda, 01.05.2024) KOSTA BRAVA – BARSELONA - KOSTA BRAVA

Doručak. Mogućnost fakultativnog obilaska Barselone: Port Olimpik, Sagrada Familija, Cassa Batllo, Cassa Mila, stadion Kamp Nou (ulaznica se posebno plaća), Katalonski trg, Španski trg, Monžuik, Gotska četvrt, Akvarijum (ulaznica se posebno plaća).Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti ili šetnju po Rambli. Povratak u hotel u popodnevnim časovima. Večera

6.Dan (četvrtak, 02.05.2024) KOSTA BRAVA – FIGUERAS – BARSELONA – KOSTA BRAVA

Doručak. U prepodnevnim časovima fakultativni izlet u Figueras - poseta muzeju Salvadora Dalia. Povratak u hotel. U popodnevnim časovima mogućnost fakultativnog odlaska u Barselonu. Slobodno vreme za individualno razgledanje grada, šoping... Večera – lanč paket. U kasnim večernjim časovima povratak u hotel. Noćenje.

7.Dan (petak, 03.05.2024) KOSTA BRAVA

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska u Barselonu. U kasnim večernjim časovima polazak. Noćna vožnja.

8 Dan (subota, 04.05.2024) NICA - MILANO

Dolazak u Nicu. Panoramski obilazak grad: Engleska promenada, hotel „Negresco“, vrtovi Albera I, trg Mesena, trg Garibaldi...Slobodno vreme u centru grada.. Polazak za Italiju. Dolazak u Milano u popodnevnim časovima. Obilazak grada u pratnji vodiča: Kapija mira – Arco della Pace, gradski park Sempione, zamak Sforca, Piazza Garibaldi, pešacka i trgovačka ulica Via Dante, glavni trg – piazza Duomo, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Trg Skala, Spomenik Leonardo da Vinči i najpoznatija operska kuća Milanska skala. Smeštaj u hotel. Noćenje.

9. Dan (nedelja, 05.05.2024) MILANO – JEZERO KOMO

Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativng izleta do jezera  Komo. Dolazak na Komo, treće po veličini jezero u Italiji. Komo je poznato mondensko mesto gde odmara i uživa svetski džet set. Po dolasku u Komo razgledanje grada: gradski park, mauzolej Aleksandra Volte, glavni trg piazza Duomo i katedrala. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog krstarenja jezerom Komo sa razgledanjem raskošnih vila u pratnji vodiča. U popodnevnim časovima polazak za Beograd sa dogovorenog mesta.Vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

10. Dan (ponedeljak, 06.05.2024) BEOGRAD

Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA: 379 EUR

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN PLAĆANJA

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Prevoz turističkim autobusom (tv,video i audio oprema, klima);
 • Smeštaj u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama u okolini Milana , na bazi jednog noćenja sa doručkom (kontinentalni / švedski sto);
 • Smeštaj u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama u regiji Costa Brava , na bazi tri polupansiona (doručak i večera - švedski sto);
 • Smeštaj u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama u okolini Verone ,na bazi jednog noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto);
 • Panoramska razgledanja gradova po programu
 • Usluge turističkog vodiča tokom putovanja;
 • Agencijske usluge.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Fakultativne izlete
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje koje je obavezno tokom putovanja. U našoj agenciji možete kupiti Generali osiguranje za 10 dana 2.279,00 rsd odrasli / 1.481,00 rsd deca do 18 godina
 • Gradsku komunalnu taksu u Milanu (uključujući i okolinu) koja je stupila na snagu 01.09.2014 i to: Za hotele sa 3* - 4 eura dnevno, a za hotele sa 4*- 5 eura dnevno i plaća se na recepciji hotela,
 • Gradsku komunalnu taksu u Barseloni: Za hotele sa 3* - 2,10 € po noći po osobi (plaća se na recepciji),
 • Gradsku komunalnu taksu u Veroni (plaća se na recepciji)
 • Ulaznice u muzeje tokom panoramskih razgledanja
 • Sve ne pomenute i individualne troškove

POPUSTI I DOPLATE:

 • deca od 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 10% od cene aranžmana,
 • treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%,
 • Doplata za dodatno sedište 120  € (na upit)
 • doplata za 1/1 sobu 140 € (na upit)

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA: (deca 2-12 godina ostvaruju popust):

 • Barselona 2 i 3 - 20 € odrasli / 15 € deca,
 • Flamenko šou -55 € odrasli / 35 € deca,
 • Figueras - 35 € odrasli / 25 € deca.
 • Jezero Komo - 25 € odrasli / 20 € deca,
  Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.

NAPOMENA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije... Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.

NAČIN PLAĆANJA

 • 50% aranžmana prilikom rezervacije, ostatak od 50% najkasnije 15 dana pre početka putovanja;
 • 50% aranžmana prilikom rezervacije, ostatak od 50% na rate – deponovanjem čekova (10. Ili 20. u mesecu) zaključno sa 20.07.2024. godine;
 • Kreditnim karticama: Visa, Dina, Master, Maestro,
 • Kreditom poslovnih banaka: Po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji.

SMEŠTAJ:

Hotel La Pieve 4* - Hotel se nalazi u Kjampu. U ponudi su klimatizovane sobe, besplatan bežični internet. Sve sobe hotela Pieve imaju flat-screen TV sa satelitskim kanalima i kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Svakog jutra služi se doručak na bazi švedskog stola sa slatkim i slanim jelima. Doručak se služi u trpezariji. Hotelski restoran specijalizovan je za pice i lokalna jela.         Hoteli iz naše ponude se nalaze u regiji Lidi di Jesolo. Hoteli su standardne, budžet kategorije sa ograničenim nivoom  usluga. Hoteli ove kategorije poseduju recepciju otvorenu 24 sata, WiFi uz doplatu, restoran za posluženje obroka. Sobe su sve sa kupatilom (tuš-WC), TV, centralnim grejnim sistemom. Doručak je ontinetalni.

Hotel H Top Olympic 3* - Kalelja ili sličan u regiji Kosta Brava

Ovaj objekat je udaljen 7 min hoda od plaže. Smešten na 300 metara od plaže Kalelja, objekat htop Olympic #htopEnjoy poseduje 3 otvorena bazena za odrasle i decu. Sve sobe imaju klima-uređaj, sopstveni balkon ili terasu i TV sa satelitskim kanalima.

U hotelu H TOP Olympic se organizuje besplatan program aktivnosti za decu uzrasta do 12 godina, koji je na raspolaganju 6 dana u nedelji. Dostupni su bazen za malu decu i igralište.

U restoranu sa uslugom na bazi švedskog stola služe se jela katalonske, španske i internacionalne kuhinje.U okviru objekta nalazi se i bar. Večernji zabavni program uključuje živu muziku i kabaretske predstave.

Hotel 3* - Okolina Milana, Opis je informativnog karatktera - ime hotela najkasnije 7 dan pre putovanja

Hoteli iz naše ponude se nalaze u okolini Milana. Hoteli su standardne, budžet kategorije sa ograničenim nivoom  usluga. Hoteli ove kategorije poseduju recepciju otvorenu 24 sata, WiFi uz doplatu, restoran za posluženje obroka. Sobe su sve sa kupatilom (tuš-WC), TV, centralnim grejnim sistemom. Doručak je ontinetalni.

MOLIMO VAS DA SE PRE ZAKLJUČENJA UGOVORA O PUTOVANJU UPOZNATE SA PROGRAMOM PUTOVANJA I POSEBNIM NAPOMENAMA KOJE SU SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA, KAO I OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA AGENCIJE ARENA TRAVEL 

ARENA TRAVEL ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.

ARENA TRAVEL zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza.

ARENA TRAVEL zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

Aranžman je rađen na bazi minimum 50 putnika.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije “Arena Travel 

Licenca Ministarstva turizma 33/2023 kategorije A


telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 19:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


OVLAŠĆENI SUBAGENT - NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 16:30

Telefoni:
+381 21 6610 745

×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama