Italija

| VENETO sa obilaskom TRSTA 2 noćenja 1. MAJ - CENA - 119 eur

Veneto sa obilaskom Trsta

Trst / Castello Miramare / Padova / Kjođa / Verona / Sirmione

dodatni kapaciteti po ceni 119€ za određeni broj soba

5 dana 2 noćenje

Italija je jedna od najočaravajućih zemalja na svetu i predstavlja jednu od omiljenih destinacija. Popularnu “čizmu“ ljudi vole iz mnogo razloga. U njoj se savršeno uklapaju umetnost, moda, fantastični pejsaži i preukusna tradicionalna kuhinja. Padova je mali nestvarni gradić u  oblasti Veneto, renesansni grad koji i pored ubrzanog tempa života i novih trendova i modnih marki poput Luis Vuitton i Prada, još uvek živi u neko lepše vreme gde je važno bilo koliko znate i šta znate da napravite, koliko ste talentovani za umetnost, arhitekturu i slikarstvo i kakvog je senzibiliteta vaša duša. Kjođa ili kako ovaj gradić neki nazivaju, Venecija u malom, smeštena je u Venecijanskoj laguni, 50 kilometara od Venecije, gradić koji vešto čuva italijanske obale. Verona grad koje je poznat po čuvenoj  Šekspirovoj drami Romeo i Julija, vratiće vas godinama unazad na Veronske ulice gde ćete se osećati kao da ste se vratili vekovima unazad. Tori Del Benako živopisan gradić na jezeru Garda koji vas vraća u srednji vek dok šetate njegovim ulicama. Trst gradić koji je poznat kao  glavna luka Hazburskog carstva i gradić koji se nalazi u srcu Evrope.

TERMIN

HOTEL

CENA PO OSOBI

SPECIJALNA CENA


01.05. – 05.05.


HOTEL  LA PIEVE 4*

155€

139€ - dodatni kapaciteti po ceni 119€ za određeni broj soba

dodatni kapaciteti po ceni 119€ za određeni broj soba

PROGRAM PUTOVANJA:

1.      DAN sreda / BEOGRAD

Polazak sa Novog Beograda pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa br 60, skejt park) oko 17h. Vožnja kroz Srbiju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju.

 2.      DAN četvrtak/ TRST - CASTELLO MIRAMARE

Dolazak u Trst u prepodnevnim časovima. Po dolasku grupa če ići u organizovano pešačko razgledanje gradskog jezgra Trsta u pratnji stručnog lokalnog vodiča: Trg slobode, Kanal Grande, Terezijin grad, crkva svetog Spiridona, Ponte Rosso, trg Ujedinjenja, trg Pobede... Slobodno vreme za šetnju pored mora, kafu... U popodnevin satima uputićemo se prema čuvenom habzburškom dvorcu – Castello Miramare koji se nalazi u Tršćanskom zalivu. Dvorac je sazidan sredinom XIX veka na samoj obali mora. Šetnja impozantnim parkom sa pristaništem. Nakon obilaska uputićemo se prema hotelu. Noćenje.

 3.      DAN petak / PADOVA I KJOĐA – MALA VENECIJA (fakultatino)

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakulatativnog izleta do Padova. Razgledanje grada, Trg Prato dela Vale jedan je od najvećih trgova u Italiji, Bazilike Svetog Antonija u kojoj se nalazi njegov grob i mnogobrojni Donatelovi radovi, spomenik Gatamelata. Slobodno vreme. U popodnevnim satima mogućnost organizovanog  fakultativnog izleta prema malom gradiću Kjođa ili kako neko ovaj grad naziva Venecija u malom. Slobodno vreme za šetnju pored mora, kafu... Nakon obilaska uputićemo se prema hotelu. Noćenje.

 4.     DAN subota / VERONA –  GARDA – SIRMIONE (fakultativno)

Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta do Verone. Po dolasku u Veronu grada Romea i Julije ide se u obilazak grada: amfiteatar “Arena”, Trg Bra, Julijina kuća, Trg Erbe i Sinjori sa spomenikom Dante Aligijeriju... Nakon obilaska Verone, slobodno vreme za individualne aktivnosti.  U popodnevnim satima polazak za Sirmione živopisan gradić koji se nalazi na jezeru Garda svega 40-tak km od Verone. Jezero Garda, koje je najveće jezero u Italiji, nalazi se u podnožju Alpa i izuzetno je posećena turistička destinacija. Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i relaksaciju. Šetnja pored čuvenog Scaligero dvorca, ulazak u staro gradsko jezgro. Vreme za predah od sunca i uživanje u šetnji prelepim parkovima poluostrva. Večera ili čuveni lokalni sladoled sa pogledom na jezero. U kasnim ppodnevnim satima polazak za Srbiju. 

 5.      DAN nedelja / BEOGRAD

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima – zavisno od zadržavanja na graničnim prelazima i uslovima puta. Kraj programa

USLOVI PLAĆANJA I OSTALE NAPOMENE:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.  

USLOVI PLAĆANJA:

 • 40 % PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 15 DANA PRED PUT.
 • PLATNE, KREDITNE KARTICE: VISA, MAESTRO, MASTER BANCA INTESA, DINA POŠTANSKE ŠTEDIONICE, (6 rate).
 • 40 % AKONTACIJA OSTATAK ČEKOVIMA GRAĐANA NA 3 MESEČNE RATE DATUMIRANI SVAKOG 15-OG U MESECU
 • 40 % AKONTACIJA OSTATAK PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE NA 3 MESEČNE RATE

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili double decker, klima,audio/video oprema) na relacijama navedenim u program
 • smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni-švedski sto) u hotelu 3* u 1/2 standardnim sobama 1/2+1 isključivo na upit. VENETO okolina (Montechio Maggiore, Chiampo, San Bonifacio...) 
 • obilaske prema programu
 • troškove organizacije i vođstva puta
 • usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • putno osiguranje
 • ulaznice i fakultativne izlete
 • individualne troškove
 • gradska taksa se ne plaća
 • DOPLATA ZA 1/1 SOBU 70%
 • Doplata za polazak iz Novog Sada 15€

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Padova i Chioggia – Kjođa 30€ / 25€ deca
 • Verona i jezero Garda – gradić Sirmione 30€ / 25€ deca
 • Trst u pratnji stručnog lokalnog vodiča 10€, Castello Miramare, obilazak parka (nije predviđen ulazak u zamak)
  • PAKET IZLETA 60€

Fakultativni izleti (minimum za realizaciju 30 prijavljenih putnika, moguće je realizovati izlete i uz manji broj prijavljenih putnika uz njihovu saglasnost za korekciju cene, deca od 2 - 12 godina ostvaruju popust):

OPIS HOTELA:

Hotel La Pieve 4* nalazi se u Kjampu i poseduje restoran. U ponudi su klimatizovane sobe, besplatan bežični internet i bicikli. Sve sobe hotela Pieve sa 4 zvezdice imaju flat-screen TV sa satelitskim kanalima i kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Svakog jutra služi se doručak na bazi švedskog stola sa slatkim i slanim jelima. Doručak se služi u trpezariji. Hotelski restoran specijalizovan je za pice i lokalna jela. Na raspolaganju vam je besplatan parking u sklopu objekta. Autobuska stanica, sa koje kreću autobusi za Vičencu, udaljena je 500 metara. Verona se nalazi na 45 km. https://www.lapievehotel.it/ 

NAPOMENE:  Prtljag putnika sme da sadrži isključivo stvari za ličnu upotrebu – 1 kofer po osobi. Cena doplate za svaki dodatni kofer 30€.

NAPOMENA ZA HOTEL:

 • Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja.
 • Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta:www.hedonictravel.rs

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 16:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.
 • Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.hedonictravel.rs
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

OPŠTE NAPOMENE:

 • Dan pred polazak organizator putovanja šalje obaveštenje sa svim detaljima polaska. Ukoliko ne dobijete poruku obavezno kontaktirajte agenciju radi dobijanja tačnih podataka oko polaska na putovanje.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen da proverava valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Za putnike koji poseduju crveni biometrijski pasoš Republike Srbije, za ulazak u EU pasoš treba da važi minimum 3 meseca od dana povratka sa putovanja, a za ulazak u Republiku Tursku minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja.
 • NE POSTOJI MOGUĆNOST ODABIRA SEDIŠTA Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući u obzir starija lica, porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće. Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima. Putnik je dužan da prihvati sedište koje mu agencija dodeli.
 • Dozvoljeni prtljag jeste 1 kofer čija dimenzija – dužina+širina+visina ne prelazi 158cm i jedna ručna torba. Maksimalna težina prtljaga je 20 kg.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...).
 • Agencija ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize, niti je odgovorna ukoliko pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave snosi putnik. U slučaju plaćenog putovanja koje nije realizovano usled neispravnosti putne isprave ili gubitka tokom trajanja programa putovanja, putnik nema pravo na refundaciju i snosi svu odgovornost.
 • Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu agencija određuje mesta za pauzu i dužinu iste. U turističikim autobusima nije moguća upotreba toaleta, putnici mogu u skladu sa programom putovanja na pauzama koje se prave ( u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) istu iskoristiti za upotrebu toaleta.
 • Putnik svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike, ometa vozača i pratioca u poslu ili ugrožava realizaciju programa putovanja, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca. Agencija zadržava pravo krivičnog gonjenja nesavesnog putnika usled gore navedenih okolnosti.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od starne predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za induvidualne aktivnosti tokom putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (dužine trajanja obilaska, termina polaska…).
 • Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA I LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadokanadu na ime razlike u ceni.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...).
 • Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta (ino partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplapćenih sredstava. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa.
 • Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
 • Organizator putovanja može promeniti ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela, tarifama prevoznika, poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
 • U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 60 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.

Uz sve objavljene programe važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora putovanja HEDONIC TRAVEL, usaglašeni sa YUTA standardima i sastavni su deo objavljenog pisanog programa putovanja. HEDONIC TRAVEL poseduje Licencu  A u visini od 50.000eura. OTP br. 103/2021. od 08.10.2021, uz Garanciju putovanja za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete, koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, koja se aktivira kod osiguravajuće kuće "MILENIJUM", a.d.o., Beograd , 011/7152300 prijavom na adresu ul. Milutina Milankovića 3a, Beograd ili na mail: office@milenijum-osiguranje.rs, uz Polisu br. 30000036866 izdatu 01.10.2023, ugovorenu sa osiguravajućom kućom "MILENIJUM OSIGURANJE",a.d.o., Beograd.

Program broj 1 od 19.02.2024.


telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 19:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


OVLAŠĆENI SUBAGENT - NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 16:30

Telefoni:
+381 21 6610 745

×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama