Leto 2024 Grčka - Apartmani Lutra | Letovanje

| Lutra | Letovanje

Lutra je poznato letovalište u oblasti zapadna Kasandra smešteno na oko 125km od Soluna. Nalazi se na samom jugu prvog prsta Halkidikija Kasandra, a ime nosi po grčkoj reči 'Loutro' što znači banja i po svojim prirodnim karakteristikama smatra se i banjskim odmaralištem.

Lutra Halkidiki je smeštena u malom zalivu između mora i guste borove šume i kao takva predstavlja idealno mesto za one koji žele mir i tišinu i samo osnovne sadržaje u samom mestu. Sve što nema Lutra ima obližnji Nea Skioni koji je udaljen samo 5km. Budući da je mesto malo svi sadržaji se nalaze u neposrednoj blizini vaše vile. U mestu postoji jedna prodavnica, giroserija, picerija Remezzo, kao i nadaleko poznati restorani Vila Stasa i Kapetanios. Gradska plaža, iako mala pruža sav komfor dnevnog boravka na njoj.

Ukoliko poželite da vaše leto 2024 provedete baš u mestu i banji Lutra apartmani Alexiadis su apsolutno naša preporuka gde vas očekuje potpuna privatnost na samoj obali mora, kvalitetan smeštaj i ljubazno gostoprimstvo domaćina.

Mala skrivena plaža koja se nalazi ispod hotela Loutra Spa je još jedna lepota vredna pominjanja u ovom mestu. Baš na toj plaži se u azurno more uliva lekovita (sumporna) voda koja se sliva u slapu sa hridi na kojoj je izgrađen hotel. Na samo 2.5km od mesta se nalazi crkva Presvete Bogorodice iz 16. veka. Mesto je pravi izbor za pasivan odmor, za uživanje u kristalno čistoj vodi i vazduhu koji dopire sa brda prekrivenih borovom šumom.

| Lutra | Letovanje | Fotografije

telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


OVLAŠĆENI SUBAGENT - NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 21:00

Telefoni:
+381 21 6610 745

×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama