O nama

Privredno društvo "Hedonic travel" d.o.o. registrovano je 16.11.1995.godine, OTP 103/2021

Hedonic travel je turistička agencija sa višegodišnjom tradicijom, pozicionirana na dve lokacije u samom srcu Beograda, uspešna u osvajanju najpopularnijih letovališta Grčke, Turske, evropskih metropola. Osvojite ih i vi zajedno sa nama!

Konstantnim zalaganjem već preko 20 godina unazad uspeli smo da se  izborimo za poziciju pouzdane turističke agencije sa kvalitetnom uslugom, smeštajnim kapacitetima, sigurnim turističkim autobusima koji vas dovoze do najlepših letovališta Mediterana. Kvalitet autobuskog prevoza nam je prevashodno na prvom mestu, jer želimo da uživate na vašem putovanju sa nama već od prvom momenta čim krenemo zajedno na put. Autobusi su visoke turističke klase prilagođeni za duža putovanja, opremljeni audio i video opremom, wifi konekcijom kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Veoma važnu ulogu u organizovanju svih naših turističkih putovanja ima iskusan i kvalitetan tim koji pažljivo biramo i puštamo u naš svet kvalifikovanih radnika sa višegodišnjih iskustvom koji će vam zasigurno pomoći u odabiru idealne destinacije baš za vas i dati odgovore na sva vaša pitanja, sve sa ciljem da se osećate zadovoljno i sigurno u našim poslovnicama, a posle još lepše i bolje i u našim vilama.

Svake sezone pristupamo našem poslu i putnicima sve ozbiljnije, nastojimo da nudimo sve bogatiju ponudu, sve veći izbor letovališta i kvalitetnih smeštajnih kapaciteta, a sve sa ciljem da se sa vašeg putovanja vratite sa osmehom i potpuno relaksirani. Sa Hedonic travelom svoje mesto pod suncem možete pronaći na najlepšim plažama Strimonikos regije (Asprovalta, Vrasna i Stavros), Halkidikija (Pefkohori, Hanioti, Polihrono i Kalitea), Jonske obale (Parga), Tasosa, Evije, Olimpskoj regiji (Paralija, Olympic beach, Leptokarija i Nei Pori) u apartmanima na odličnim lokacijama u popularnim letovalištima Grčke. Za sve one koji imaju istančaniji ukus i žele da dožive pravi hedonizam i osete fenomenalnu uslugu velikih resorta tu su brojni grčki, a tako i turski hoteli u Kušadasiju i Sarimsakliju kao i egipatski hoteli u Hurgadi.

Hurgada  kao najpoznatije egipatsko letovalište na Crvenom moru, koje je posebno poznato po lepoti svog koralnog blaga nudi hotele sa 4* kao i hotele sa 5*, poznate po svojoj odličnoj usluzi, bogatom all inclusive konceptu i toplim domaćinima.

Za kratka vikend putovanja na našem sajtu hedonictravel.rs i u našim poslovnicama pronaćićete bogatu ponudu evropskih metropola, a za elegentnu konekciju sa celim svetom posetite nas da odaberemo zajedno najpovoljnije avio karte. Za ljubitelje adrenalina i sportskih aktivnosti u zimskom periodu odaberite neka od najboljih skijališta Evrope, a leto iskoristite da doživite jedinstvenu avanturu raftinga.

Pored sve većeg broja putnika koja nam svake godine ukazuju poverenje možemo da se pohvalimo i sve većom subagentskom mrežom širom Srbije. Naravno iznad svega nastojimo da putovanja budu istinski užitak bez opterećenja te u našim poslovnicama možete priuštiti odmor za pamćenje plaćanjem na rate na duži vremenski period.

Vi ste naš podsticaj da budemo sve bolji i naš zadatak je da ispunimo sva vaša očekivanja, vaše je samo da se prepustite i uživate.

Vaš Hedonic Travel


telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


OVLAŠĆENI SUBAGENT - NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 21:00

Telefoni:
+381 21 6610 745

×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama