Leto 2024 Grčka - Hoteli Kasandra hoteli | Letovanje

| Kasandra hoteli | Letovanje

Kasandra je popularni prvi prst Halkidikija, koja će vam i ove godine pružiti jedinstveno iskustvo i letovanje 2022 vredno pamćenja! Istorija ove regije govori da je prokopavanjem kanala kod mesta Nea Potidea, najužeg dela ostrva, poluostrvo Kasandra postalo ostrvo Kasandra i danas je grčka prestonica letnje zabave.

Miris borovih šuma, prostrane peščane plaže na bistrom i toplom Egejskom moru sa malim, ali ipak urbanim mestima su ono po čemu su Halkidiki i Kasandra najpoznatiji i neka vas baš ovi umirujući prizori odvedu na letovanje u Grčku!

Naši putnici koji rado iz godine u godinu posećuju Halkidiki često biraju Kasandra apartmanski smeštaj, međutim tokom prethodnih godina među ultra popularnim i veoma traženim postaju i Kasandra hoteli: G Hoteli - Athos Palace, Simantro Beach, Macedonian Sun, Pallini Beach, Theophano Imperial Palace, kao i Hotel Atrium Pefkohori, zatim Sani Beach na plaži Sani, ali i Tropical, Naias, Tresor Sousouras, Lesse - svi u mestu Hanioti.

Grčka, Kasandra i plaže sa vrelim peskom i čistim morem učiniće vaše leto 2023 apsolutno nezaboravnim. Ukoliko i vi želite da posetite neke od najlepših plaža Grčke, okusite tradicionalnu kuhinju i uživate u letnjim noćima obeleženim fantastičnom grčkom muzikom, Hedonic travel vam predlaže da vaš izbor za jeftino letovanje 2023 bude baš Kasandra.

Putujte sa nama i Hedonic travel će vam pokazati da najjeftinije letovanje u Grčkoj može ujedno biti i najlepše!

| Kasandra hoteli | Letovanje | Fotografije

telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


OVLAŠĆENI SUBAGENT - NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 21:00

Telefoni:
+381 21 6610 745

×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama