Leto 2024 Grčka - Hoteli Olimpska regija | Letovanje

| Olimpska regija | Letovanje

Prepustite se zlatnom pesku regije Pieria i neka baš Olimpska regija bude sve ono o čemu ste maštali. Ova obala je idealna za opuštanje uz pogled na Egejsko more, ovde su letovališta koja će vam pružiti samo toplu i prijateljsku atmosferu, ovde je priroda koja zadivljuje i neminovno doprinosti prijatnom i opuštajućem odmoru.

Uzbudljiva Paralija, miran i opušten Olympic beach, porodični Platamon i Leptokarija, ušuškani Litohoro i Korinos ili Nei Pori sa sve generacije su dom nekih od najboljih hotela čitave severne Grčke.

Pored kvalitetnih smeštajnih kapaciteta, brojnih interesantnih izleta, blizine Soluna ipak su glavna asocijacija kada se pomene Olimpska regija najlepše plaže. Od severa ka jugu se pruža obala prekrivena najfinijim peskom duga čak 70 kilometara na kojoj se nalaze brojne destinacije za leto 2023. Kako se pruža Olimpska regija hoteli su se isto tako razvili i izgradili u pravcu juga tako je da je danas ovo oblast koja raspolaže sa hotelima različite kategorizacije i sa dovoljno kapaciteta koji uvek mogu da pruže mesto zainteresovanom putniku.

Izolujte se od buke i gužve u hotelu na obali mora Dion Palace, uživajte u ozelenjenoj bašti hotela Mediterranean Princess, budite na samo par koraka od prostrane plaže u hotelu Poseidon Palace, doživite letovanje sa 5 zvezdica u hotelu Cronwell Platamon ili obezbedite pravi porodični odmor za vas i vaše najdraže u hotelu Olympion Melathron.  Ovo je samo deo bogate ponude sa first minute popustima koja se nalazi na sajtu naše agencije Hedonic travel.

Krenite u istaživanje hotela koji se nalaze ispod i obezbedite što pre vaše mesto pod grčkim suncem.

| Olimpska regija | Letovanje | Fotografije

telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


OVLAŠĆENI SUBAGENT - NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 21:00

Telefoni:
+381 21 6610 745

×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama