Leto 2024 Egipat 2024 Hurgada

| Hurgada

Hurgada je najpoznatije egipatsko letovalište koje je posebno poznato po lepoti svog koralnog blaga. Često se postavlja pitanje za Egipat na koje more izlazi, a to su Sredozemno i Crveno more koje je jedno od najlepših, najtoplijih i najčistijih i na kom se upravo popularno letovalište Hurgada i nalazi.

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Od Nila je deli oko 150 km kamenite pustinje čiji vrhovi prelaze 1700 m. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. Podvodni svet je izuzetno bogat tako da je Hurgada 2024 popularna i kod ronilaca. Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prelepim podvodnim svetom.

Grad se sastoji od tri dela sa brojnim sadržajima: najstariji, arapski deo El Dahar, Sakala kao noviji centar Hurgade i Memša - moderan turistički kompleks ispunjen brojnim atrakcijama i radnjama sa prelepim šetalištem. U Sakali i Memši izgrađeni su veliki hotelski kompleksi hotela sa 5 zvezdica i onih kategorizacije 4 zvezdice i svi nude kompletnu uslugu, takozvanu „sve uključeno“, te je Egipat 2024 all inclusive destinacija bez premca ove godine.

Kada je najbolje ići u Hurgadu? Hurgada vremenska prognoza februar2024?

Prosečne temperature mora i vazduha u ovom delu godine se kreću oko 25 stepeni što Hurgadu čini idealnom destinacijom za odmor u februaru, martu i aprilu. Redovnim linijama Air Caira ili direktnim čarter letovima Beograd - Hurgada lagano i po veoma povoljnim cenama se dolazi do obala Crvenog mora. Vremensku prognozu pratite putem linka Hurgada vremenska prognoza.

Egipat jezici? Egipat religija?

Zemlja veselih i srdačnih ljudi, dobre muzike, lepih pejzaža i pregršt mogućnosti za dobru avanturu. U Egiptu se govori dijalektom arapskog jezika, ali se engleski svuda koristi kao službeni jezik. Poslednjih godina nije retko čuti da egipatski trgovci izgovore i po koju reč srpskog jezika. Zvanična religija države Egipat je islam.

Hurgada mart 2024 - specijalna ponuda

Obzirom da idealne vremenske uslove, toplo more i sunčane dane za Hedonic travel putnike smo pripremili povoljne ponude i jeftine aranžmane za sve kategorije putnika. Posebna ponuda koja će zasigurno biti interesantna porodicama sa decom je najjeftinija avionska karta dostupna u našoj agenciji za decu do 14 godina.

Hurgada hoteli sa aquaparkom

Caribbean World Soma Bay je jedan od najpopularnijih hotela već godinama na našem tržištu, a sada je dostupan u agenciji Hedonic travel po najnižim cenama do sad za čitavu porodicu. Naše cene za Hurgadu mart 2023 pogledajte putem linka CENOVNIK za vaš odmor na 6 ili 13 noćenja. Caribbean World Soma Bay sa svojim aqua parkom je mesto gde vaši najmlađi mogu upotpunosti uživati u zabavi na toboganima resorta.

Hurgada izleti

Egipat je zemlja veoma bogata prirodnim lepotama i kulturnim dobrima, ali nažalost zbog trenutne situacije izazvane virusom izleti izvan Hurgade su privremeno obustavljeni, te vaše dane odmora možete u potpunosti iskoristiti za uživanje u usluzi odabranog hotela, luksuzu velikih resort-ova, plaži, bazenima i sunčanju.

Odaberite hotel prema vašim merilima, pozovite nas za dodatna pitanja, rezervišite vaše mesto pod suncem na info@hedonictravel.rs 

| Hurgada | Fotografije

telefon.png

last-minute.png

telefon.png

×

INFORMACIJE I KONTAKT TELEFONI

POSLOVNICA BEOGRAD
HEDONIC TRAVEL BEOGRAD
(Gavrila Principa 52)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 15:00

Telefoni:
tel: +381 11 3 66 00 22
tel: +381 11 3 66 44 55

E-mail: info@hedonictravel.rs


OVLAŠĆENI SUBAGENT - NOVI SAD
HEDONIC TRAVEL 021
(Jovana Subotića 21, lokal 1)


Radno vreme
Pon - Pet: 09:00 - 21:00

Telefoni:
+381 21 6610 745

×

Newsletter (prijava)

Ostavite nam email adresu, kako bi Vas obaveštavali o aktuelnim ponudama.* Prijavom ste saglasni da Vas možemo povremeno obaveštavati o aktuelnim ponudama